Cine Suntem


Meda Halmaciu

Bine ati venit in atelierul Invitatii Couture. Aici invitatia este ridicata la rang de arta.

Pornim de la povestile si dorintele voastre, adaugam hartie pe care o taiem, o tiparim si accesorizam presarand pasiune din plin pana cand devine o mica opera de arta despre care se va vorbi mult dupa evenimentul pentru care a fost creata.

MEDA

Artist plastic si mama a doi baieti, a infiintat Invitatii Couture in 2009, dupa o scurta cariera in web design, din nevoia de a lucra mai mult cu mainile decat la calculator.
Primele invitatii le-a facut in 2004 pentru propria nunta. Nu era primul proiect creativ, dar in anii ce au urmat si-am dat seama ca ar putea face asta toata viata fara sa se plictiseasca.

Meda isi redescopara pasiunea cu fiecare nou proiect.
Creaza in primul rand invitatii, dar si alte acccesorii cum ar fi meniuri, numere de masa, plicuri de bani, etichete pentru candy bar, carti de oaspeti, iar in ultimul timp a inceput din nou sa lucreze la cate un proiect de branding.

Iubeste acuarela, texturile si accesoriile care te scot din lumea bidimensionala a hartiei.
Ii place sa evolueze ca artist, sa studieze medii si tehnici noi, atat clasice cat si digitale.
Ii plac provocarile clientilor. Ele o ajuta sa descopere lucruri noi si sa se autodepaseasca.

DIANA

Recent intrata in echipa invitatii Couture, Diana aduce o viziune noua, tinandu-ne mai aproape de ceea ce isi doresc mirii din ziua de azi.

MAMA

Ultimii 6 ani nu ar fi fost posibili fara mama, cea care are grija ca micii mei nazdravani sa primeasca atentia necesara si, printre altele, duce colete la posta sau ajuta la asamblarea invitatiilor.

F.O.C.A

Acesta este un personaj misterios care a jucat un rol important in evolutia Invitatii Couture. Momentan in rezerva, dar sper ca intr-o zi sa o avem din nou in echipa.